Pagina Pastorului

Familia pastorului

Numele meu este Teofil Brînzan și am privilegiul de a sluji ca pastor în zona de vest a țării – în Conferința Banat, din anul 1994, când am absolvit Institutul Teologic Adventist din București. Sunt pe deplin convins că în dragostea Sa, Dumnezeu ne cuprinde pe toți, dar știu cu siguranță în ceea ce mă privește, că Isus mă iubește foarte mult („Teo-fileo” lb.gr.) şi doresc să-I răspund cu dragostea mea la tot ceea El a făcut deja pentru mine.

În acest an, voi împlini 16 ani de când sunt căsătorit şi alături de soţia mea Monica şi cele două fiice ale noastre Denisa (14 ani) şi Andreea (12 ani), lucrăm cu bucurie şi dragoste în Biserica Adventistă de Ziua a 7-a „Betania” din Timişoara. Pot afirma că în această perioadă de activitate am avut şansa de a cunoaşte mulți oameni – bărbați și femei, tineri și copii minunaţi, am avut posibilitatea de a colabora cu prieteni deosebiţi în districtele pastorale Archiş, Făget, Lugoj şi în prezent Timişoara – locuri în care am fost chemat să slujesc ca pastor.

Mă bucur foarte mult de orice gând și idee nouă pe care o descopăr în Cuvântul Divin și sunt încântat de tot ce a creat Dumnezeu. Îmi place să lucrez în echipă. Matematica şi sportul au fost și continuă să fie activități importante pentru mine, iar viaţa de familie este un domeniu preferat şi mereu în atenţia mea.

Cred că atât părinţii cât şi liderii de tineret au un rol extrem de important în modelarea generaţiei tinere.

Apreciez experiența adulților, prețuiesc lucrarea pe care o fac tinerii, şi consider lucrarea pentru copii şi tineret un privilegiu extraordinar dar şi o mare responsabilitate.

Îmi doresc ca atât în familia mea cât și în biserica pe care o păstoresc, Isus să fie Personajul central – Modelul Divin, iar călăuzirea Duhului Său să ne ghideze permanent preocupările, să ne motiveze activităţile şi să influențeze deciziile noastre!…